Icon

Serviceflat

Een serviceflat is een woning waarin men zelfstandig woont en daarnaast gebruik kan maken van extra diensten en voorzieningen. Deze voorzieningen verschillen per serviceflat.

Serviceflats zijn in de jaren zestig en zeventig ontstaan. Deze luxere woningen waren vooral in trek bij welgestelde ouderen. Men kon zelfstandig wonen maar had nog steeds de zekerheid van zorg. Er is sinds de jaren negentig steeds meer sprake van leegstand van de serviceflats. De huidige ouderen stellen meer eisen aan de woning waar hij/zij in wil wonen. Ook zijn de tweekamerwoningen te klein voor de huidige oudere.

Wij van serviceflat verhuur willen de leegstand tegengaan. U wordt geholpen met het vinden van de geschikte huurder. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het verhuren van serviceflats. Omdat er in de serviceflat complexen meestal nog meerdere ouderen wonen, hanteren wij een strenge selectieprocedure: de leeftijdsgrens is 30+ en het profiel van de huurder wordt bekeken. Zo kijken wij naar hobby’s en werk. Een belangrijk doel is te zorgen dat er geen overlast wordt veroorzaakt door de nieuwe huurder.

Wij hebben aangesloten kantoren zitten door heel Nederland, er is dus altijd een aangesloten kantoor bij u in de buurt. Klik hier om te zien waar de vestigingen zich bevinden.

Interesse in het verhuren van uw serviceflat via serviceflat verhuur? Neem contact op via het contactformulier. Een medewerker in een kantoor bij u in de buurt zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Wij garanderen een succesvolle zoektocht voor een huurder in uw serviceflat!