Icon

Kangoeroewoning

Bent u opzoek naar een kangoeroewoning? Een serviceflat kan een goede oplossing zijn!

In een kangoeroewoning woont u zelfstandig maar maakt u deel uit van het huishouden van een mantelzorger. Deze kangoeroewoningen zijn echter moeilijk te vinden omdat een mantelzorger zijn huishouden open dient te stellen. In een serviceflat heeft u dezelfde voordelen als bij een kangoeroewoning, maar heeft kunt u gebruik maken van meer voorzieningen.

In een serviceflat woont u zelfstandig maar heeft u gedeelde voorzieningen met de andere flats, zoals onderhoud, noodhulp en receptiediensten. Ook kunt u individuele diensten aanvragen zoals een maaltijdservice of schoonmaakservice. Het verschilt per serviceflat welke diensten collectief worden aangeboden en welke individueel moeten worden aangevraagd. U kunt makkelijk contact leggen met uw medebewoners. Een bijkomstig voordeel van de serviceflat is er zorg kan worden aangeboden binnen het complex.

Wilt u dezelfde voordelen als een kangoeroewoning maar dan met extra voorzieningen? Of wilt u uw mantelzorger ontzorgen? Kies voor een serviceflat! Als u meer informatie wilt over serviceflats kunt u het contactformulier invullen. Een vestiging bij u in de buurt zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.