Icon

Service appartementen

Wilt u graag weten of u service appartementen kunt verhuren of bent u graag geïnteresseerd in het huren van service appartementen? Bij serviceflatverhuur.nl kunnen wij u hierbij helpen.

Wij hebben veel ervaring met het verhuur en huur van service appartementen.

Voor het zoeken van een geschikte huurder voor service appartementen hebben wij een strenge selectieprocedure, wij willen u kunnen garanderen dat de huurder geen overlast veroorzaakt voor de overige bewoners. Bij de screening zullen wij alleen kandidaten meenemen die boven de 30 jaar oud zijn. Wij kijken onder andere naar het werk en de hobby’s van de potentiële huurder.

Voor huurders zijn service appartementen een zeer goede keus. Er zijn vele voorzieningen, zoals een portier, maaltijdservice of gemeenschappelijke ruimtes, en service appartementen zijn vaak voordeliger dan andere huurwoningen. Ook is er bij sommige service appartementen de mogelijkheid om korting te krijgen op de huurprijs als u vrijwilligerswerk doet. Een medewerker kan u hier meer informatie over verschaffen.

Wilt u meer informatie over verhuur of huur van service appartementen? Vul dan het contactformulier in, een medewerker in een vestiging bij u in de buurt zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.