Icon

Serviceflat huren

Geïnteresseerd in het huren van een serviceflat? Bij serviceflatverhuur.nl kunnen wij u helpen! Naast het ondersteunen van verhuurders zijn wij ook altijd opzoek naar huurders voor de serviceflats.

Een serviceflat is lang niet meer alleen voor 65-plussers, ook jongere generaties maken graag gebruik van serviceflats. Een serviceflat is een rustige woning met veel extra voorzieningen. Zo zijn er serviceflats met trainingsruimten, gemeenschappelijke woonkamers of is er een maaltijdservice aanwezig. Daarnaast is een serviceflat vaak een voordelige keuze!

Als u een serviceflat wilt huren moet u er rekening mee houden dat de selectieprocedure streng is, dit om te voorkomen dat de overige bewoners overlast hebben. Wij kijken bijvoorbeeld naar uw werk en hobby’s. De minimumleeftijd om een serviceflat te huren is 30 jaar. Een extra voordeel van serviceflat huren is dat er een mogelijkheid kan zijn vrijwilligerswerk te doen voor korting op de huurprijs. Een medewerker in een aangesloten kantoor bij u in de buurt kan u hier meer informatie over verschaffen.

Wilt u meer interesse over serviceflat huren? Neem dan contact op via het contactformulier!